Kroppsvård

2.1.5-Aloe-Vera-Gelly.jpgAloe Vera Gelly

” Plantan på Tub ”

Innehåller 100% stabiliserad Aloe Vera Gel och är lämplig från topp till tå. Använd Gelly på t ex torr hud, på svullnader under ögonen eller efter solbad. Gelly lugnar och ger näring. Den är antiseptisk och innehålleringen olja.

Innehåll: 118 ml


2.1.6-Aloe-Heat-Lotion.jpgAloe Heat Lotion

Liniment
Med mjukgörande och avslappnande verkan. Uppmjukande Aloe Vera-lotion som ger värme när den masseras in i huden. Den är en smidigm massagelotion som är skön efter t.ex träning eller annan kroppsansträngning. Mjukgörande och avslappnande verkan.

Innehåller bl a Aloe Vera Gel, mentol samt eukalyptus-, sesam-, jojoba- och aprikoskärneolja.

Innehåll: 118 ml


2.1.7-Aloe-Propolis-Creme.jpgAloe Propolis Cream

Kräm för mycket torr hud som återfuktar och vitaliserar din hud. Extra bra för torra partier och känslig hud, tack vare Aloe Vera, propolis, hudvårdande kamomillextrakt, allantoin samt vitamin A och E. Innehåller inget tillsatt vatten. Absorberas snabbt och återfuktar torr hud.

Använd den till nariga händer och fötter

Innehåll: 113 g


2.1.8-Aloe-MSM-Gel.jpgAloe MSM Gel

Djupgående Muskelgel
MSM (metylsulfonylmetan) innehåller Aloe Vera Gel och en mängd verksamma örter. MSM Gel är en organisk svavelförening som finns naturligt i nästan alla levande organismer i kroppens celler och är en nyckelkomponent i bindväv. Aloe MSM är en klar gel som med fördel appliceras generöst på huden och masseras in.

Innehåll: 118 ml.


Aloe Lotion2.1.9-Aloe-Lotion.jpg

Hand- och kroppslotion som är sammansatt av 100 % stabiliserad Aloe Vera, Lanolin,  kollagen, elastin, jojoba och vitamin E. Aloe Lotion tillför fukt, ger spänst åt huden och balanserar hudens pH-värde, vilket gör den lämplig för såväl normal som torr hud. Lotionen lämpar sig väl för hud som utsatts för sol och vind.

Innehåll: 118 ml.